Новини

Назад

Ксенія Сухова провела особистий прийом громадян

11 жовтня 2018, 15:46
924
Суспільство

Заступник міського голови Ксенія Сухова провела особистий прийом громадян. Переважно маріупольці просили допомогти у вирішенні питань, пов'язаних з житлом, пенсійним забезпеченням і охороною здоров'я.

До Ксенії Сухової звернулася медсестра Ірина Рогаліна. Вона переїхала до Маріуполя після початку війни і зараз проживає з дитиною в орендованій квартирі. Нещодавно дитина важко захворіла і їй довелося зробити дві дорогі операції в Краматорську. Жінка була змушена позичати гроші у знайомих та в банку. Однак більшість чеків вона не зберегла.

Начальник департаменту охорони здоров'я Світлана Макарова зазначила, що вже відправлено листа до обласного департаменту з проханням підтвердити витрати на операції дитини.

 «Згідно із законодавством нам потрібно це підтвердження. Але ми зробимо все, щоб допомогти вам компенсувати витрачені гроші на лікування. Ми не залишимо вас наодинці з вашою проблемою», - сказала Ксенія Сухова.

Також, заступник міського голови дала доручення профільним фахівцям допомогти жінці стати в чергу на отримання житла.

Крім того, в ході особистого прийому, маріупольці зверталися з проханням надати матеріальну допомогу на придбання медикаментів, допомогти у вирішенні житлових проблем та у виплаті заборгованостей з пенсії. Всі питання розглянуті та дані відповідні роз'яснення.