Новини

Назад

Ксенія Сухова привітала призерів обласного конкурсу «Молода родина – 2017»

15 грудня 2017, 10:12
909
Суспільство, Соціальне забезпечення

Маріупольська багатодітна родина Решетьків посіла друге місце на конкурсі «Молода родина року-2017», який проводили серед жителів Донецької області. З досягненням маріупольців привітала заступник міського голови Ксенія Сухова та подарувала їм цінні подарунки.

Родина Решетьків – велика, але дружна та весела. Клавдія та Павло мають п'ятьох дітей. Двоє з них – прийомні брат і сестра. Разом вони - сила. Готові зробити неможливе, наприклад, подолати сотні кілометрів, щоб представити Маріуполь на вищому рівні.

Обласний конкурс «Молода родина – 2017» проходив у Покровську. За звання найкращих боролися 7 сімей. Учасники робили відеопривітання, готували художній номер та зізнавалися у коханні. Батьки розповідають, що під час виступу отримали масу задоволення, відчули єдність духу та ще раз підтвердили, що головне – підтримувати один одного.

«Ми не засмутилися, що не стали переможцями, ми не їхали за перемогою. Їхали за новими враженнями, цікавими знайомствами», - розповідає батько родини Павло Решетько.

Привітали з досягненнями  сім'ю  заступник міського голови Ксенія Сухова та директор департаменту соціального захисту населення Андрій Ремпель. Вони подарували батькам кухонний комбайн, а дітям - солодощі й іграшки.

«Ми пишаємося такими маріупольцям. Людьми, які не побоялися подолати велику відстань, щоб показати всій області, що Маріуполь – це місто, в якому сімейні цінності – головне.  Приємно бачити таку дружну сім'ю, де піклуються один про одного», - підкреслила Ксенія Сухова.