Новини

Назад

Ксенія Сухова привітала маріупольський «Центр опіки» з днем ​​народження

13 грудня 2019, 15:08
660
Суспільство

За 21 рік роботи Центр прийняв близько 2,5 тисяч дітей. Більшість з них отримали вищу освіту і успішно реалізували себе. Так, один з випускників зараз працює дипломатом в німецькому посольстві в Іспанії. Завдяки меценатам багатьом вихованцям були придбані квартири. Привітати дітей та керівництво «Центру опіки» прийшла заступник міського голови Ксенія Сухова.

«Вже більше 20 років маріупольський« Центр опіки» допомагає дітям і дарує їм тепло домашнього затишку. Центр опіки став справжнім домом, де дбають, виховують і допомагають розвивати таланти. Надалі їх це мотивує йти вперед і досягати нових висот. Ми пишаємося цими дітьми. Дякую педагогам за турботу і любов, які вони щодня дарують вихованцям», - зазначила Ксенія Сухова

Також привітати установу і подарувати дітям подарунки прийшли представники духовенства, поліції, волонтери і колишні вихованці Центру. Директор дитячого будинку Людмила Лазаренко подякувала гостям за теплі слова: «Спасибі вам за увагу до наших проблем і турботу про дітей. Наші вихованці найталановитіші. Багато випускників працюють в міжнародних кампаніях. Разом ми зможемо стати надійною опорою для їх щасливого майбутнього».

Після урочистої частини вихованці центру подарували гостям свої яскраві номери.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.