Новини

Назад

Ксенія Сухова обговорила з маріупольською молоддю розвиток міста

09 грудня 2019, 10:41
589
Суспільство

Заступниця міського голови Ксенія Сухова зустрілася з активістами проекту «Маріуполь, відкритий для молоді». Учасники розповіли про те, що їх турбує та що вони готові змінювати, щоб зробити наше місто більш привабливим та комфортнішим.

На думку молодих людей, в нашому місті треба розширювати програми, які спрямовані для молоді, шукати креативні рішення та ідеї. Особливої уваги потребують простори, в яких молодь могла б проводити вільний час - цікаво та з користю. Цей проект реалізується Маріупольською спілкою молоді.

«Наш проект спрямовано на створення можливостей для молоді впливати на розбудову міста. Наразі ми проводимо зустрічі з представниками муніципалітету, щоб спільними зусиллями розробити Стратегію молодіжної політики міста», - розповіла координатор проекту Дарина Маркович.

Ксенія Сухова наголосила, що Маріуполь активно працює над створенням необхідних умов для розвитку молоді. Відкриваються сучасні простори, IT-хаби, нові університети. За її словами, важливо залучати молодь до створення візії майбутнього нашого міста.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.