Новини

Назад

Кращі команди КВН міста боротимуться за перемогу

04 лютого 2020, 15:27
745
Культура, Анонси міських заходів

23 лютого в Маріуполі відбудеться фінал Кубка гумору міського голови. У ньому візьмуть участь переможці сезонних фестивалів КВН. Команди битимуться за кубок в чотирьох конкурсних напрямках. Переможця визначить славнозвісне журі.

У конкурсі візьмуть участь три команди. Одна з них - «Збірна подовженого дня» - володар кубка минулого року. Її суперниками стануть команди «ДКР» і «А мама мені говорила». До складу першої увійдуть діти Кальміуського району, а друга - виключно жіноча збірна.

Змагання пройдуть в чотири етапи. Перший конкурс - привітання. На ньому учасники змагатимуться в імпровізованих жартах. Далі - відеозапрошення і розминка.

«У цьому році ми додали в конкурс інтерактивності. До першого лютого кожна з команд повинна записати відео тривалістю не більше півтора хвилин. На ньому запросити жителів і гостей міста на КВН. Відео, яке набере найбільше лайків і отримає визнання журі та стане переможцем в цьому напрямку», - зазначив керівник театру «Варіант» Олександр Романюк.

Заключним етапом стане пародія. Під керівництвом тренерів з Донбаської ліги сміху, діти покажуть саркастичні пародії на вільну тему. Місце проведення - ПК «Український дім», початок заходу о 16:00.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.