Новини

Назад

Контрастний і незабутній: другий день фестивалю MRPL City

11 серпня 2019, 10:26
886
Суспільство, Культура, Анонси міських заходів

Третій рік поспіль Маріуполь стає епіцентром музичного життя регіону. Так, суботній вечір фестивалю MRPL City пройшов в супроводі найяскравіших і запальних артистів. Присутніх занурювали в контрастні музичні напрямки. Тут кожен міг знайти музику на свій смак.

Виступили Dilemma, Mozgi, Michelle Andrade, Время и Стекло і легендарний Аквариум. Рокові хіти глядачам подарували Green Grey, Нерви і Друга Ріка. На нічній електросцені міксував знаменитий італійський ді-джей дует з Мілана Merk & Kremont.

З самого ранку співробітники комунальних підприємств прибирали сміття, просівали і розрівнювали пісок. Нагадаємо, біля фестивалю обладнаний кемпінг. Для гостей фестивалю ранок почався з йоги і продовжилося спортивними активностями. Пройшли змагання з волейболу та баскетболу серед жіночих і чоловічих команд.

Вечірня програма стартувала о 16:00. Виступи йшли паралельно на двох сценах. На сцені Port виступила чуттєва Michelle Andrade. Драйвовий настрій підхопили "Время и Стекло". Виконавці підірвали публіку своїми хітами. Солістка проекту, Надія Дорофєєва, зазначила нереальну атмосферу фестивалю і в завершенні виступу зробила зі сцени селфі на тлі тисяч глядачів.
Після виступили група Mozgi. Олексій Потапенко запалив публіку. Зі сцени на глядачів летіли об'ємні надувні кулі, плавальні кола і навіть матраци.

Легендарний Акваріум зібрав дорослого і вишуканого глядача. Живий інструментальний супровід хвилював серця. А проникливі і філософські тексти Бориса Гребенщикова створили атмосферу вечора біля багаття, під гітару, в компанії найближчих друзів.

Паралельно на сцені Cargo виступали Fo Sho, Kadnay, Green Grey, Нерви і Друга Ріка. Green Grey підірвав публіку своїми роковими новинками. А завершив виступ ретро-хітами. Знамениту пісню колективу «Емігрант» з надривом співали сотні глядачів. Група Друга Ріка моментами занурювала присутніх в атмосферу лірики і романтики.

Також на березі Азовського моря працювали ряд унікальних активностей. Бажаючі екстриму вже традиційно стрибали на повітряну подушку з висоти двоповерхового будинку. Вперше працювала 15-метрова карусель і банджо-батути.

Нагадуємо, з міського бюджету на фест виділено 3 млн гривень на придбання елементів вуличних меблів та елементів благоустрою. Надалі, об'єкти залишаться у власності міста і будуть використані для інших заходів. Сума інвестицій з боку Групи Метінвест склала 4,5 млн гривень.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.