Новини

Назад

Контакт центр інформує

14 грудня 2017, 08:46
640
Житлово-комунальне господарство

Підприємство

Інформація

МТС

Відключень немає.

ГАЗ

Відключень немає.

РЕМ

Відключень немає.

Міськсвітло

Планові роботи:

Центральний район:

пр. Миру ревізія ілюмінації. Центральний сквер.

 

ТТУ

У зв'язку з проведенням капітального ремонту дороги по вул. Торгової з 13 грудня і до закінчення робіт буде відключено напругу в контактній мережі тролейбуса в районі зуп. «Пл. Визволення». В результаті цього відбуваються зміни в русі тролейбусних маршрутів:

1. Маршрут №1 буде здійснювати рух напрямком «пос. Кіровка - Драмтеатр».

2. Маршрут №2 буде здійснювати рух напрямком «ТФД - Драмтеатр».

3. Маршрут №15 буде здійснювати рух напрямком «ЖМР «Західний» - Драмтеатр».

У зв'язку з проведенням капітального ремонту дороги по вул. Торгової з 6 грудня і до закінчення робіт буде повністю закрито рух транспорту на ділянці від пр. Миру до вул. Шевченка.

Маршрутні таксі №112, 153, 157 працюватимуть за об'їзним напрямком: пр. Миру - навколо Драмтеатру - вул. Куїнджі - вул. Шевченка - вул. Набережна - далі по маршруту. У зворотному напрямку за такою ж схемою.

У зв'язку з проведенням капітального ремонту дороги по вул. Торгової від пр. Миру до вул. Шевченка з 22.11.2017 і до закінчення робіт буде змінена схема руху пасажирського транспорту:

• Тролейбусний маршрут №15 напрямком: ЖМР «Західний» - пл. Визволення.

• Автобусні маршрути №№ 15А: ЖМР «Західний» - вул. П. Орлика - пр. Будівельників - пр. Миру - далі по маршруту. У зворотному напрямку за такою ж схемою.

• Тролейбусний маршрут №2 напрямком: ТФД - пл. Визволення (через пров. Нахімова в прямому напрямку).

 

СНС

 

13 грудня о 16:55 сталася пожежа по вул. Клари Цеткін. Вогнем пошкоджено: перекриття 3 м/кв, покрівля 2 м/кв, речі б/у 2 м/кв. Причина та збитки встановлюються, постраждалих немає.

14 грудня о 1:33 - по вул. Олімпійській горіла господарська будівля. Вогнем пошкоджено: покрівлю та перекриття 12 м/кв, речі б/у 10 м/кв. Причина та збитки встановлюються, постраждалих немає.

Прогноз погоди

Прогноз погоди по Маріуполю від 08:00 до 20:00 14 грудня

Мінлива хмарність, без істотних опадів, часом туман. Вітер південний 6-11 м/с, пориви 14 м/с. Температура повітря вдень 9-11 ºС. Середньодобова температура повітря за 13 грудня склала 5,4 ºС.