Новини

Назад

Кар’єрні радники допомогають маріупольцям знайти роботу

12 листопада 2019, 16:16
614
Суспільство

До Маріупольського центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернувся Віталій Іщенко. В свої 48 років він встиг спробувати себе у різних професіях: монтажник, слюсар з ремонту автомобілів, експедитор, майстер дільниці, начальник бюро та виконавчий директор. Чоловік має за плечима освіту за кваліфікацією інженера-технолога у галузі механіки, яку він отримав у Краматорському індустріальному інституті.

Потрапивши на прийом до кар’єрного радника чоловік пройшов профілювання, яке виявило високий потенціал до працевлаштування. Незабаром йому запропонували вакансію начальника виробництва на підприємстві , і чоловік одразу погодився. Пройшовши співбесіду з керівництвом він успішно працевлаштувався на заявлену вакансію.

Віталій лише декілька років тому переїхав до Маріуполя. Деякий час працював на начальником виробництва на підприємстві. Прагнення самореалізуватися та отримувати гідну оплату за свою працю завжди штовхало чоловіка до зміни роботи.

Наразі він співробітник великої дружньої команди, яка займається обробкою металів. Чоловік нарешті знайшов роботу з високою заробітною платою та обов’язками, які дадуть йому змогу розкрити свої професійні навички.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.