Новини

Назад

Ювілейний архітектурний конкурс STEEL FREEDOM 2018

20 листопада 2018, 16:11
1018
Суспільство, Освіта, Культура

Уже п'ять років національний архітектурний студентський конкурс STEEL FREEDOM об'єднує студентів України архітектурно-будівельних спеціальностей для розробки інноваційних проектів у сфері створення об'єктів комерційної нерухомості. Цього року організатор конкурсу асоціація «Український Центр Сталевого Будівництва», анонсувала третю номінацію - «Створення проекту житлового будинку в сегменті доступного житла в м. Маріуполь» для молодих архітекторів та конструкторів (до 35 років).

Учасникам конкурсу необхідно запропонувати оригінальні концептуальні рішення з застосуванням сталевих конструкцій в створенні проектів об'єктів нерухомості в різних сегментах.

У конкурсні завдання STEEL FREEDOM для студентів (4, 5 і 6 курсів) увійшли:

1. Створення проекту офісного центру класу А в історичній частині Подолу (м. Київ). Замовник - Смарт-Холдинг.

2. Створення проекту кінотеатру з громадськими приміщеннями в Голосіївському р-ні (м. Київ). Замовник - Київське інвестиційне агентство.

Детальніше ознайомитися з конкурсними завданнями для студентів можна тут. 

Згідно з умовами конкурсного завдання для молодих практикуючих архітекторів і конструкторів до 35 років, необхідно розробити проект житлового будинку в сегменті доступного житла у м. Маріуполь. Замовником виступає маріупольська міська рада. Детальніше ознайомитися з конкурсним завданням для молодих архітекторів можна тут.

Підготовка проектів для студентів - до 24 листопада, для практикуючих архітекторів і конструкторів (до 35 років) - до 12 листопада. 24 листопада відбудеться фінал конкурсу, в рамках якого будуть визначені переможці студентського конкурсу та фіналісти третьої номінації для молодих архітекторів.

Для відвідування фіналу конкурсу 24 листопада необхідно пройти реєстрацію. Для реєстрації використовуйте промокод SF2018I

Зареєструватися на фінал конкурсу STEEL FREEDOM.

Організатор конкурсу: Асоціація «Український Центр Сталевого Будівництва», основне завдання якої - популяризація сталі як основного матеріалу в будівництві та реконструкції об'єктів нерухомості.

Офіційний медіа-партнер: Капбудівництво.

За підтримки: Генерального партнера Групи Метінвест. А також офіційних партнерів: GreenCoat / SSAB, KRAFT, RUUKKI, Tekla / Trimble, Сталекс, ТПК, Sweetondale і Національної Спілки архітекторів України.