Новини

Назад

Юні маріупольці запропонують свої ідеї щодо розвитку ОСББ

23 квітня 2020, 16:26
723
Освіта, Культура, Житлово-комунальне господарство, Анонси міських заходів

Спільнота ОСББ Донецької області за підтримки проекту ЄС / ПРООНHOUSES і за сприяння департаменту ЖКГ Донецької облдержадміністрації запрошують дітей і підлітків взяти участь в конкурсі. Основна мета - залучити юних жителів до особистої відповідальності в створенні затишного та безпечного будинку. Дати можливість дітям задуматися над перевагами раціонального господарювання, соціальної взаємодії, які суттєво впливають на якість спільного проживання.

Конкурс триватиме з 20 квітня по 20 травня 2020 року і пройде в трьох номінаціях. Учасникам необхідно буде намалювати малюнок, плакат або записати відеоролик. Взяти участь можуть діти та підлітки від 5 до 16 років. Конкурсна робота надсилається у вигляді високоякісної фото або скан-копії малюнків, плакатів або відео-файлу за адресою: [email protected].

Номінації конкурсу:

  • дитячий малюнок: «Яким я бачу свій двір? Дім, в якому я живу."
  • плакат / колаж: «Мій ресурсоефективність * будинок: чи я в домі господар?»
  • відео ролик: «Мій будинок і Я: взаємодія»

Підведення підсумків конкурсу відбудеться онлайн після 20 травня 2020 року. Кращі роботи будуть визначені по кожній номінації відповідно до певної бальної системи оцінювання. Переможці отримають заохочувальні та цінні призи. А кращі ідеї робіт переможців будуть використані в матеріалах інформаційної кампанії з просування можливостей ефективного управління багатоквартирними будинками і формування культури відповідального мешканця.

Умови та порядок проведення конкурсу прикріплені в файлі.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.

 

11632_Положення_Конкурс_ОСББ (docx, 26.9 KB)