Новини

Назад

ХК «Маріуполь» обіграв білоцерківського «барса»

23 листопада 2020, 10:51
569
Спорт

У Маріуполі відбувся четвертий поєдинок 10-го туру УХЛ Паріматч, в якому місцевий клуб приймав білоцерківський «Білий Барс». «Маріуполь» здобув перемогу з рахунком 6:4. Це вже друга перемога маріупольської команди в чинному чемпіонаті України. Дублем відзначився форвард «сталевих чайок» - Вадим Агєєв.

Господарі арени відкрили рахунок на 7 хвилині першого періоду. Далі, після кидка Чердака шайба покотилася в ворота - почалася метушня і першим на добиванні встиг Агєєв - 2:0. Таким чином, на першу перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь господарів.

До екватора поєдинку "чайки" закинули ще одну шайбу. Після пропущена шайба стала для «барса» початком камбека в другому періоді. Спочатку Благой, а потім і Бородай звели відставання білоцерківців до мінімуму. Кінцівка періоду пройшла в напруженій боротьбі, але рахунок до другої перерви так не змінився - 3:2.

Третій період почався з ударної п'ятихвилинки. Спочатку Бондаренко закинув для «Маріуполя» четверту шайбу, а потім Бородай знову скоротив відставання гостей до мінімуму - 4:3. Спочатку маріупольці реалізували більшість - 5:3, а потім свій сольний прохід завершив голом Агєєв - 6:3.

Кінцівка матчу пройшла в напруженій грі, де ще однією шайбою відзначилися гості - за 2 хвилини до кінця Даниленко зміг переграти Дуве і забити четвертий гол.

Матч завершився з рахунком 6:4 на користь «Маріуполя». Таким чином, господарі змогли добути свою другу перемогу поспіль і з шістьма очками посідають шосте місце. У свою чергу «Барс» з трьома балами так і залишився на останньому місці.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.