Новини

Назад

До дня журналіста: депутатський корпус про медійний простір Маріуполя (ФОТО)

05 червня 2020, 14:50
638
Діяльність депутатського корпусу

«Професія журналіста – одна з небагатьох, де за визначенням не буває рутинної роботи». Діюча каденція депутатів міської ради знає це не з чуток тому, що стала самою публічною та медійною за всю історію діяльності органів місцевого самоврядування у Маріуполі. В професійне свято – День журналіста депутати діляться своїм публічним досвідом та говорять про маріупольські ЗМІ.

«З журналістами спілкуюсь не один десяток років. За цей час ЗМІ Маріуполя активно розвивались й зростали професійно. Я пишаюся, що особисто знайома з принциповими і неупередженими людьми, які завжди знаходяться в вирі подій та завжди готові прийти на допомогу людям», - говорить депутатка міської ради Ніна Воробей.

Депутат Савелій Вашура вдячний журналістам за любов до нашого міста, за відповідальний підхід до справ, які забезпечують діалог між населенням, міською владою та депутатським корпусом. «Дякую й за конструктивну критику, яка допомагає побачити будь-які проблеми та оперативно на них відреагувати», -  зазначає Вашура.

«Праця робітників ЗМІ дуже складна та відповідальна, бо в їхніх руках – слово. Я завжди ціную це, бо саме журналісти допомагають  простим громадянам бути почутими, а владі – бути відкритою до мешканців Маріуполя. Для міської адміністрації та депутатського корпусу співпраця зі ЗМІ є основою інформаційної політики, адже в нас одна задача – консолідація, розвиток нашого рідного міста, духовності та культури, виховання молоді», - впевнена депутатка Лариса Мамаєва.

«Як журналісту з великим досвідом роботи і депутату міської ради особисто приємно брати участь у масштабній медійній роботі. Сьогодні влада відкрита та прозора до містян. Маріуполь активно розвивається та оновлюється, а це значить, що у журналістів є багато інформаційних приводів для створення нових проектів, прямих ефірів, авторських рубрик та передач. І ми беремо з вас приклад, колеги!», - ділиться депутатка міської ради Оксана Гринько.

Сьогодні за діяльністю депутатського корпусу Маріуполя можливо спостерігати на всіляких інформаційних майданчиках. Це прямі ефіри і авторські проекти: «Час депутата» на «Маріупольському телебаченні», спеціальна рубрика у газеті «Приазовський робочий», Телеграм і Інстаграм канали, сайт міської ради та сторінка Депутатського корпусу у Фейсбуці.

Каденція VII скликання стала першою, яка дала старт початку прямих трансляцій засідань сесії.