Новини

Назад

Головне управління містобудування і архітектури Маріупольської міської ради інформує

06 серпня 2018, 15:11
2914
Суспільство

Головне управління містобудування і архітектури Маріупольської міської ради інформує про початок процедури спеціальних зональних погоджень.

Для зміни цільового призначення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Новозелена, 44 садівничо-городнього товариства «Урожай» у Кальміуському  районі  м. Маріуполя.   

Для реконструкції нежитлової будівлі в магазин «Насіння» по пр. Будівельників, 89а в Приморському  районі  м. Маріуполя.  

Для зміни цільового призначення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вулиці Відрадній, земельна ділянка 14 у садівничому товаристві «Нива» у Приморському районі м. Маріуполя.

Для зміни цільового призначення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по проїзду 1 Ангарському, земельна ділянка 26 садівничого товариства «Вікторія» у Приморському  районі   м. Маріуполя.   

Пропозиції і зауваження приймаються Головним управлінням містобудування  і архітектури Маріупольської міської ради письмово впродовж  30 календарних днів за адресою:  м. Маріуполь,  вул. Італійська, 90.