Новини

Назад

Голів ОСББ навчають працювати у системі ProZorro

25 вересня 2017, 10:41
1095
Житлово-комунальне господарство

Маріуполь - лідер серед міст України по виділенню бюджетних коштів ОСББ. Згідно з програмою підтримки ОСББ 2016-2021 рр. товариства співвласників є замовниками послуг та товарів, місто виконує функцію розпорядження бюджетних коштів, а голови будинків освоюють гроші та працюють по взаємодії з підрядними організаціями.

Освоєння бюджетних коштів проводиться через систему електронних торгів ProZorro, а саме: плани з освоєння, публікації, звіти за укладеними договорами. Управління з питань розвитку та підтримки ОСББ організувало навчання голів ОСББ на тему «Освоєння бюджетних коштів в системі електронних торгів ProZorro».

З 19 вересня стартувало дане навчання, де фахівці Управління ПРП ОСББ, спільно з тендерним управлінням навчають теоретичним та практичним аспектам роботи в системі електронних торгів ProZorro. У першій частині семінару розглядаються питання правильності заповнення технічного завдання, класифікаційних вимог, підбір класифікаторів і CPV-кодів. Друга частина навчання присвячена виконанню в онлайн-режимі планів, публікацій та звітів з накладанням електронного підпису в системі ProZorro.

Навчання на тему «Освоєння бюджетних коштів в системі електронних торгів Prozorro» пройде й 26, 28 вересня, 3,4,5 жовтня о 16.00 за адресою вул. Митрополитська, 39, 1 поверх, конферанс-зал.