Новини

Назад

ФК "Маріуполь" стартував у новому футбольному сезоні

31 липня 2019, 12:06
624
Спорт

У матчі-відкритті нового сезону української Прем'єр-ліги футбольній команді «Маріуполь» протистояв дебютант - клуб «Колос» з Ковальовки. Матч проходив на київській «Оболонь-Арені». Про це повідомляє прес-служба ФК "Маріуполь". 

Головний тренер маріупольців Олександр Бабич проти непростого новачка виставив такий склад: у воротах - Худжамов, в захисті діяли Полегенько, Чоботенко, Яворський, Горбунов. У центрі поля грали Чех - Федорчук - Мишнєв. Висунутому на вістрі атаки Фоміну допомагали Вакула і Чурко.

Азовці активно почали матч, з перших секунд взявши під контроль м'яч. Маріупольці домінували в центрі поля. Руслан Фомін вийшов один на один під кутом і потужним ударом забив противникам гол. Рахунок став 0: 1, на користь маріупольців.

На 22-й хвилині маріупольці були близькі до того, щоб подвоїти свою перевагу. Але Руслан Фомін не потрапив в «рамку».

Але «Колос» несподівано зрівняв рахунок. Після вкидання ауту гравець «Колоса» Смирний увірвався в штрафну і пробив у дальню «дев'ятку». Завершився тайм ударом нашого Чурко.

Після перерви команди продовжили грати в атакуючому ключі. На 67-й хвилині «Колос» вийшов вперед. Гравець команди з Ковалівки Гавриш зі «стандарту» послав м'яч у «дев'ятку» воріт Худжамова. У підсумку, матч завершився з рахунком 2: 1, не на користь нашої команди.

Нагадаємо, що за підсумками минулого сезону української Прем'єр-ліги футбольний клуб «Маріуполь» зайняв четверту позицію.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.