Новини

Назад

Фахівці Маріупольського центру зайнятості навчають молодь самопрезентації

24 лютого 2020, 09:30
481
Суспільство

Студенти кафедри «Соціологія та соціальна робота» ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет» проходять ознайомчу практику в соціально орієнтованих організаціях міста. Наприклад, вони відвідали Маріупольський міський центр зайнятості. Під час екскурсії вони дізнались про професійну діяльність служби зайнятості.

Студентів ознайомили з просторовими секторами центру зайнятості, а також з фахівцями, що надають послуги населенню, їх функціями та обов’язками. Молоді розповіли про сучасні методи надання послуг незайнятому населенню: електронні кабінети безробітного та роботодавця, електронний запис на прийом, зйомка відеорезюме та скайп-співбесіду з роботодавцем. Студенти спостерігали за практичною роботою працівників безпосередньо на робочих місцях.

Вони пройшли майстер-клас з запису відеорезюме та отримали інформацію про головні правила успішного проходження співбесіди. «Також ми навчили молодих людей якісній самопрезентації для підвищення конкурентоспроможності у майбутньому», - зазначили фахівці центру зайнятості.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.