Новини

Назад

Фахівці Маріупольського центру зайнятості допомагають започаткувати власний бізнес

16 січня 2019, 15:13
640
Суспільство

Фахівці центру зайнятості відвідали підприємницю Ольгу Березіну. Наразі молода жінка відкриває власну студію. Бізнес навички їй допоміг отримати Маріупольський центр зайнятості.

Шлях до сьогоднішньої власної справи Ольга Березіна розпочала ще з дитинства, захоплюючись творчістю, а саме в’язанням. Вона має вищу освіту за фахом дошкільної роботи. Певний досвід роботи з теоретичними засадами дошкільної роботи та з різноманітною творчістю спонукав замислитись про можливість організації власного бізнесу.

Влітку у пошуках роботи Ольга звернулася до Маріупольського міського центру зайнятості. За відсутністю вакансій за її фахом, твердо вирішила, що має відкрити власну справу за сприянням служби зайнятості. Отримавши консультації у консалтинговому центрі, після закінчення професійного навчання з підприємництва, майбутня підприємниця яскраво та успішно захистила власний бізнес-план. І з того часу розпочалась її самостійна підприємницька діяльність.

Зараз жінка продовжує брати участь у різноманітних семінарах, тренінгах та вебінарах щодо ведення бізнесу, аби більше дізнаватися та удосконалювати свої знання. За словами Ольги, головне – це радість від того, що робиш, тому сяючі очі дорослих та дітей є найбільшою подякою за її працю.

Під час відвідування фахівці центру зайнятості надали інформацію щодо послуг служби зайнятості, які сприяють розвитку бізнесу та створенню нових робочих місць, і побажали бізнес-леді успіхів на шляху самостійної діяльності та розвитку.