Новини

Назад

#ДоброТи: У Маріуполі помічені янголи добра

04 квітня 2018, 17:20
1067
«Маріуполь 240: фарби доброТи»

«Янголи добра» - благодійна акція, засновниками якої стали Міський центр позашкільної роботи за місцем мешкання.  Її учасники – вихованці, їх батьки та викладачі закладу. Маріупольці допомагають військовослужбовцям. Виготовляють випічку, проводять концерти та інші благодійні заходи.

Акція була започаткована два роки тому. За словами координатору проекту Оксани Ніколаєви, реалізація акції включає: збір гуманітарної допомоги, проведення розважальних програм для військовослужбовців, встановлення біля  входу до Центрів дитячо-юнацької творчості або дитячо-юнацьких клубів «Янголів доброти» разом із «мішечками  для подарунків» та благодійну акцію «Школа чарівників».

«Школа чарівників» має свої результати. Нам вдалося передати 500 різних виробів: новорічні прикраси, м`які іграшки, малюнки, листи-привітання для військовослужбовців. Ми співпрацюємо з волонтерами. Діти, батьки та педагоги збирають речі, яблука. Ми нікого не примишуємо, все це робиться від щирого серця», - зауважила Оксана Ніколаєва.

Протягом року до акції приєдналося 2 тисячі вихованців, батьків та педагогів.​