Новини

Назад

#ДоброТи: Маріупольські студенти збирають одяг для людей, яким потрібна допомога

27 березня 2018, 16:25
1023
«Маріуполь 240: фарби доброТи»

Учні Приазовського державного університету започаткували акцію «Люби ближнього свого». Студенти збирають одяг, канцелярію, дитячі речі та передають їх людям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

 Ініціювали акцію першокурсники спеціальності «Соціальна робота». У ході круглого столу до Дня соціального працівника студентка Марія Гонтар проявила бажання створити благодійну акцію «Люби ближнього свого».

 «Її мета - надати допомогу малозабезпеченим містянам. Кожен має речі, які вже не потрібні, тому ми вирішили їх збирати та віддавати пенсіонерам, дітям та іншим. Студенти не тільки беруть участь у волонтерській діяльності, а й набувають досвід для своєї майбутньої професії», - зауважила завідувач кафедри «Соціальна робота» Оксана Ташкінова.

 Перша хвиля благодійного заходу стартувала у листопаді 2017 року. Тоді ПДТУ зібрали необхідні речі та віддали їх до відділу гуманітарної допомоги Територіального центру Центрального району.

Наразі акція набирає обертів. До неї приєднуються студенти інших факультетів і викладачі. Для студентів брати участь у акції – справжня честь. І кожна їх ідея – це ще один крок зробити Маріуполь ще добрішим.