Новини

Назад

До Маріуполя приїде кубок Ліги чемпіонів УЄФА

16 квітня 2018, 17:40
1911
Спорт, Анонси міських заходів

22 квітня жителів і гостей міста чекає спортивне свято. До Маріуполя приїде трофей, за який борються найкращі футбольні клуби Європи - кубок Ліги чемпіонів УЄФА. Кожен бажаючий зможе зробити фото з почесною нагородою.

Така подія в місті відбудеться вперше. Для маріупольців його презентують на Театральній площі. В рамках заходу планується приїзд почесних гостей. Сам трофей буде представлено жителям і гостям міста з 16.00 до 19.00.

«Як ми знаємо, в цьому році в Києві пройде фінал Ліги чемпіонів. З такої нагоди УЄФА, за підтримки українських партнерів, ініціювали акцію, в ході якої кубок Ліги чемпіонів возять по містах України. Серед них - Маріуполь », - зазначив начальник управління з фізичної культури і спорту міськради Олексій Казанцев.

Віце-президент ФК «Маріуполь» Андрій Санін додав, що в заході візьмуть участь і маріупольські футболісти: «Ми не можемо пропустити таку грандіозну подію. Це показник того, що Маріуполь живе мирним життям. Показник того, що місто може стати спортивним центром України».