Новини

Назад

До дня міста Центр сучасного мистецтва і культури ім. Куїнджі презентує 3 виставки

23 вересня 2020, 15:07
1389
Анонси міських заходів

Центр сучасного мистецтва і культури ім. Куїнджі (пр. Металургів, 25) запрошує маріупольців завітати у гості, та побачити нові експозиції. У виставковому залі можна буде знайти роботи художників-аматорів, талановитих митців.

  • «Відкритий простір Сергія Хмарича»

Урочисте відкриття персональної виставки талановитого художника Сергія Хмарича відбудеться 23 вересня о 14:00. У творчості митця переважають сильні авангардні тенденції. Він є учасником міських, всеукраїнських та міжнародних виставок.

Виставка працюватиме до 16 жовтня.

  • «Живопис з Книги рекордів України»

У лютому цього року у виставкових залах НСХУ Сергій Сметанкін презентував  київській публіці колекцію зі 190 картин одночасно. Ця виставка увійшла до реєстру рекордів Національного проекту Книга рекордів України.

Зараз живопис цього відомого автора можна побачити у Маріуполі.

  • Також у Центрі відкривається виставка талановитого скульптора та медальєра Юрія Шевякова.

Автор є членом Національної спілки художників України, представником Міжнародної федерації художньої медалі F.I.D.E.M. в Україні. Після закінчення виставки автор планує передати медалі та плакети в дар Маріуполю для постійної експозиції в Музеї медальєрного мистецтва ім. Харабета.

Експозиція працюватиме до 22 жовтня.

Варто зазначити, що заходи проходять з дотриманням карантинних норм. Відвідувачі мають не забувати про використання захисних масок та дотримання соціальної дистанції.