Новини

Назад

До дитячої бібліотеки завітали капітан Врунгель і Цибуліно

09 серпня 2017, 09:22
870
Культура

Відбулася традиційна суботня зустріч у дитячій бібліотеці ім. К. І. Чуковського в театрі книги «Веселка». На цей раз бібліотекарі представили дві улюблені книги наших читачів: «Пригоди капітана Врунгеля» А.С. Некрасова та «Пригоди Цибуліно» Джанні Родарі.

У гості до дітей завітали знаменитий капітан Врунгель, старший помічник Лом, матрос Фукс і Джуліо Бандітто, а також Цибулино, синьйор Помідор, принц Лимон, графині Вишні та інші. З цікавістю діти слухали розповідь Христофора Боніфатійовича про його колишні походи. А Цибуліно розповів про гірку долю свого батька.

Жваво відгукнулися хлопці та дівчата на пропозицію скласти нові пригоди за участю цих персонажів, а потім представили деякі епізоди. У них Врунгель з Ломом взялися за перевиховання кривдників сімейства Цибуліно та інших жителів з околиці. Цікаво було подивитися, як змінилися гордовитий Лимон і злий Помідор, коли капітан Врунгель пригрозив посадити їх на яхту «Біда» і відправити на безлюдний острів, якщо вони не змінять своє ставлення до Цибуліно та його друзів.

Налякані та тремтячі від страху, ті кинулися навтьоки. На завершення заходу діти отримали солодкі призи від КСН «Центральний-1».