Новини

Назад

Для населения работает электронный сервис получения копий решений городского совета он-лайн

19 березня 2020, 11:55
641
Діяльність депутатського корпусу

Наразі всі служби міста запроваджують закриті формати роботи та рекомендують громадянам користуватись електронними сервісами. Нагадуємо, що взяти завірене належним чином рішення міської ради також можна дистанційно. Співробітники управління «Секретаріат ради» пропонують електронний сервіс, аби кожен безпечно та комфортно міг отримати необхідні документи під час карантину. 

Відкривши портал «Маріупольської міської ради», достатньо перейти за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGoeXtYtVSeStfjxlsHnNWypd-kpHyz33kYkaudzgH9MqzeA/viewform. Сервіс вимагає простої реєстрації та бере на модерацію отримані дані. 
Оформлюється заявка он-лайн, після чого співробітники управління надішлють копії рішення на вказану електронну адресу користувача. 

«Пріоритетом для нашого міста завжди був напрямок смарт-сіті та запровадження електронних сервісів. Під час карантинних заходів діджіталізація надважлива, бо тільки вона дозволяє не блокувати робочий процес та дистанційно обробляти інформацію. Вважаю, що у Маріуполя достатньо електронних сервісів для громади, щоб допомагати людям за будь-якої ситуації», - підкреслив секретар ради Степан Махсма.