Новини

Назад

Для маріупольських вчителів організовані професійні веб-конференції

15 квітня 2020, 16:00
539
Освіта

На час карантину фахівці Методично-консалтингового центру міськради організували для маріупольських вчителів різні дистанційні заходи. Наприклад, за допомогою онлайн-лабораторій і веб-конференцій педагоги можуть розвивати свої навички та обмінюватися досвідом. З розкладом їх проведення можна ознайомитися на сайті центру. Вони проходять кілька разів на тиждень.

Так, центр одними з перших розглянув тему організації навчання під час карантину і різні аспекти освітнього процесу. «У своїй роботі методисти планують охопити всі шкільні предмети, вже пройшли онлайн-конференції для вчителів зарубіжної літератури, природознавства, інформатики та праці. Також йде активне обговорення підготовки до завершення навчального року», - розповіла директор центру Ірина Святченко.

Паралельно ведеться дистанційне навчання школярів. У прямому ефірі телеканалу «Маріупольське телебачення» виходять телеуроки, по буднях о 11:00. Також для роботи з учнями вчителі активно використовують різні онлайн-платформи, такі, як Zoom, Classroom або eSchool.

Читайте також наші новини в Facebook та Telegram.