Новини

Назад

Для маріупольських школярів курсує спеціальний тролейбус до моря

13 червня 2019, 16:39
835
Суспільство, Освіта

Дев'ятий рік поспіль вихованців пришкільних таборів організовано привозять на море. Це стало можливим завдяки співпраці комунального підприємства «МТТУ». Такі перевезення будуть здійснюватися регулярно.

Сьогодні відбувся перший у цьому літньому сезоні спецрейс. Оздоровитися на дитячий пляж привезли близько 170 дітей Центрального і Кальміуського районів. За словами начальника відділу безпеки і організації руху КП «МТТУ» Василя Малярчука, спільними зусиллями створювали максимально комфортні умови для дитячого відпочинку.

«Дані поїздки будуть проходити три рази на тиждень. По вівторках, четвергах і п'ятницях - протягом усього літа. О 9 ранку забираємо дітей з зупинок «Кальміуський ринок» і «23 МКР», і привозимо на спеціально-обладнаний пляж. Розвозимо назад - об 11:30 », - зазначив Василь Малярчук.

За безпеку дітей на воді відповідає Рятувальна аварійно-водолазна служба. Перебування на морі проходить під наглядом медиків. За словами директора міського центру позашкільної роботи Людмили Балабан, для дітлахів на морському узбережжі організоване різнопланове дозвілля.

«Дітей навчають плавати спочатку на суші, а потім відпрацьовують набуті навички на воді. Регулярно проходять спортивні естафети та свята. Школярі беруть активну участь в іграх на воді і узбережжі», - розповіла Людмила Балабан.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.