Новини

Назад

Для маріупольців проводяться вебінари з покращення ефективності працевлаштування

03 червня 2020, 16:03
634
Суспільство

У Маріупольському міському центрі зайнятості започатковано нову ініціативу – онлайн вебінари для шукачів роботи. Мета – підвищити ефективність резюме, створення коректного іміджу та інше. 1 червня фахівцями з профорієнтації  міського центру зайнятості у дистанційному форматі розпочато цикл майстер-класів для безробітних зі складання та просування власного портфоліо з відеорезюме – найяскравішого приклада самопрезентації перед роботодавцем.

Спікер першого вебінару детально розповіла про різновиди резюме, найактуальнішими з яких є відеорезюме та мультимедійне резюме, розповіла про основні вимоги до його складання в текстовому форматі. Також спікер провела тренінг, під час якого кожен з учасників отримав практичний досвід складання власного презентаційного документу.

Тимчасово безробітні дізнались про головні складові портфоліо, правильність його заповнення та значущість при пошуку роботи, зробили практичні завдання щодо складання резюме, підвищили свій позитивний настрій на подальший активний пошук роботи.

Наступний вебінар центру зайнятості пройшов 2 червня і був присвячений темі: «Саморозвиток шляхом онлайн-навчання». До вебінару приєднались 17 шукачів роботи.  

Під час заходу клієнтів служби зайнятості проінформували про можливості саморозвитку шляхом навчання на безкоштовних онлайн-платформах "Освітній портал ДСЗ",  "Prometheus", "Дія. Цифрова освіта" та інших. Також учасники дізналися про перелік доступних курсів та алгоритм дій для реєстрації.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.