Новини

Назад

Депутатський фото-дайджест травня: робочі будні в умовах карантину (ФОТОРЕПОРТАЖ)

02 червня 2020, 16:07
523
Діяльність депутатського корпусу

З урахуванням карантинних заходів депутатський корпус адаптував свою роботу. Вперше в історії проведення сесій та постійних комісій депутати успішно застосували практику онлайн-засідань. 

Так, 51 сесія міської ради відбулася 15 травня в режимі відеоконференції. Кожен депутат отримав можливість, перебуваючи в зручному місці, дистанційно голосувати у системі «Єдність» з використанням звичного планшета. Онлайн розглянули всі постійні комісії і питання 52 сесії. А з ослабленням карантину саме пленарне засідання провели оффлайн з дотриманням рекомендацій Міністерства охорони здоров'я та вимог Кабміну. 

Активізувалася робота депутатського корпусу й по інших напрямках. Так, за сприяння депутатів Костянтина Карнауха, Ірини Чомаєвої проведено роботи з налагодження зовнішнього освітлення по вулиці Некрасова і на проспекті Будівельників (д. 113 - 119). За зверненням депутата Лілії Борисенко відновлено дорожнє полотно по проспекту Перемоги, 70. 

Депутат Володимир Яковенко з активом КСН «Селище Піщаний», «Слобідка-Гавань» продовжують благоустрій пляжних зон. Депутатка Ніна Павлюк вирішила питання ремонту комунікацій по вул. Гонди, 2, а її колега депутат Богдан Дужик сприяв у впорядкуванні дороги по вулиці Азовстальській. 

Депутати спільно з КСНами готують заявки на Бюджет громадської участі. Так, депутатка Лілія Борисенко і КСН «Перлинний» пишуть проект з благоустрою актової зали та дитячого майданчику в дитсадку №152 та облаштування подібної локації в ДЮК «Сонячний».

У травні секретар ради Степан Махсма, депутати Володимир Курський, Ірина Дудіна, Богдан Дужик, Андрій Федай стали учасниками прямих ефірів, щоб поінформувати городян про зміни у рідному місті.