Новини

Назад

Депутатське звернення - ефективний спосіб вирішення проблемних питань громади (ФОТО)

05 червня 2019, 16:16
646
Діяльність депутатського корпусу

З початку року депутати Маріупольської міської ради написали десятки звернень до різних служб міської ради, щоб оперативно допомогти жителям. Проблематика, здебільшого, тісно переплітається зі сферою житлово-комунального господарства та благоустрою прибудинкових територій. В управлінні «Секретаріат ради», де реєструються звернення, контролюють терміни їх виконання.

Депутат Світлана Ситник часто користується таким інструментом взаємодії зі структурними підрозділами міської ради. З останнього, їй вдалося домовитися з комунальними службами про завезення піску на кілька дитячих майданчиків. Тепер пісочниці недалеко від шкіл на Правому березі та на вулиці Куїнджі наповнені повністю піском. Більше того, комунальники відсипали територію дитячих майданчиків навколо ігрових елементів, щоб дітям було комфортно грати.

«Важливо створювати комфортні умови для дозвілля нашим дітям, особливо в період канікул. Важливий момент, що деякі пісочниці жителі зробили самостійно і, на мій погляд, дуже непогано вийшло», - зазначає депутат Світлана Ситник.

Одне з останніх звернень депутата Владислава Мирошниченка стосувалося ліквідації аварійних дерев. На вулиці Куїнджі, 44, 46, жителі просили спиляти насадження, щоб уникнути неприємностей.

«Зеленбуд» оперативно відпрацював запит, і фахівці виконали необхідні роботи.