Новини

Назад

Депутатка Інна Нефьодова: Програма благоустрою дворових територій з кожним роком розширюється (ФОТОРЕПОРТАЖ)

12 серпня 2020, 14:30
591
Діяльність депутатського корпусу

Замість смітників і розбитої доріжки – нове асфальтове покриття.

«У кожному дворі є улюблена, популярна серед мешканців, пішохідна зона. Є така і у мешканців 96 и 98 будинків на вулиці Куїнджі. Тільки була вона у неприглядному стані. По допомогу наші жителі звернулися до депутатки Інни Нефьодової», - розповідає голова КСН «Кальміуський» Валентина Духно.   

«От пішохідної зони майже нічого не залишилося, розбита поверхня і забруднені ділянки. Ми разом з райадміністрацією було прийнято рішення внести цей об’єкт у план ремонтів. Бригади «Маріупольавтодорогу» виконали асфальтування пішохідної зони. Сьогодні стратегія розвитку Маріуполя під керівництвом Вадима Бойченка реалізується результативно. Тому у нас з’явилася можливість активно оновлювати внутрішньодворові території та вирішувати найактуальніші питання наших мешканців», - підкреслює депутатка Нефьодова.

Після проведеного асфальтування у мешканців з’явилася пропозиція: зробити на цій ділянці маленький сквер. «До кінця року нам обіцяють встановити лавочки, а в новому році ми очікуємо зробити тут освітлення», - говорить голова КСН.