Новини

Назад

Депутати знайомилися з новими підходами в роботі "Маріупольтепломережi"(ФОТО)

08 серпня 2017, 20:07
774
Діяльність депутатського корпусу

Відбулося позачергове засідання постійної комісії з питань розвитку житлово - комунального господарства, контролю за комунальною власністю і приватизації, під час якого депутати заслухали інформацію директора "Маріупольтепломережi" про підготовку підприємства до опалювального сезону ‎2017 - 2018 років.

Директор "Маріупольтепломережi" Олексій Калибаба, котрий очолює підприємство близько трьох місяців, запевнив в компетентності своєї нової команди. "Ми будуємо свою роботу так, щоб у городян змінилося ставлення до Тепломережі. Щоб за гроші, які вони витрачають на плату за тепло і гарячу воду, їм надавали якісні послуги. Тому ми міняємо структуру підприємства і впроваджуємо нові технології. Крім того, триває робота над довгостроковою "Стратегією розвитку "Маріупольтепломережi", - підкреслив він.

Голова постійної комісії Анатолій Шеретько поцікавився, яка ситуація з готовністю до опалювального сезону житлового фонду, установ освіти та охорони здоров'я.

Як сказав Олексій Калибаба, нині проводиться опресовування будинків, лікарень, шкіл і дитсадів та складаються акти прийому теплоносіїв.

Депутати розглянули хід ремонтних робіт на котельних. Як було помічено на засіданні нині триває реконструкція котельної поліклініки "Водників" на проспекті Нахімова з впровадженням високоефективних котлів, проводиться реконструкція котла котельної на вулицi Новотрубній, 27. Тут міняють пальники на енергоефективні, проводиться заміна поверхонь нагріву, встановлюється сучасна автоматика.

"На одному котлі немає димаря, на його монтаж і потрібні додаткові кошти", - сказав директор Тепломережі і додав, що роботи з монтажу можна провести і в опалювальний сезон.

Депутати заслуховували інформацію про виконання програми з установки теплових приладів обліку. Дізналися, які роботи підприємство проводить по заявках ОСББ і програмі "Затишний двір". Начальник управління енергетичних підприємств ДРЖКI, депутат Дмитро Мирошниченко розповів про нові методи управління матеріальними і фінансовими ресурсами, які впроваджуються в Тепломережі спільно з Департаментом фінансів. "Аналіз, планування і контроль- ось ті три складові успіху будь-якого підприємства. Уся подальша робота буде будуватися на цих трьох складових", -підкреслив депутат Мирошниченко.

На завершення зустрічі директор "Маріупольтепломережi" сказав, що в планах розробити і Стратегію по гарячій воді. Він також зазначив, що гарячу воду планують поновити з початком опалювального  сезону.