Новини

Назад

Депутати Володимир Яковенко та Лариса Мамаєва організували цікаве дозвілля для жителів (ФОТО)

12 вересня 2018, 09:03
917
Діяльність депутатського корпусу

Головною датою стало свято звільнення Маріуполя від фашистських загарбників. Депутати Володимир Яковенко та Лариса Мамаєва по особливому ​​ставляться до подібних дат і завжди намагаються приділяти належну увагу ветеранам.

«75 років тому Маріуполь звільнили від фашистських загарбників. Ми пишаємося нашими земляками, які подарували нам мир. Щорічно вшановуємо ветеранів, організовуємо зустрічі, чаювання та слухаємо спогади ветеранів про ті страшні роки війни», - розповідає Володимир Яковенко.

Палац культури «Чайка» підготував святковий концерт. Ансамбль народної української пісні «Живі джерела» виконували всім відомі композиції, і ніхто не залишився байдужим.

«Тепла, душевна атмосфера панувала на нашому святі. Дуже важливо не забувати такі дати і говорити спасибі нашим визволителям», -підкреслює голова КСН «Слобідка-Гавань» Єлизавета Коновчук.

У свою чергу в комітеті самоорганізації населення «Центральний-1» за підтримки депутата Лариси Мамаєвої організували розваги для дітей. На святі також був присутній народний депутат України Сергій Матвієнков. Конкурси, концертні номери від творчих колективів міста, для кожного юного і активного жителя знайшлося заняття до душі. 

У комітеті відзначають, що важливо розповідати та доносити до підростаючого покоління важливість таких свят і повагу до ветеранів.