Новини

Назад

Депутати підтримали виділення матеріальної допомоги погорільцям на лікування та придбання житла дитині-сироті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

19 вересня 2018, 14:20
997
Діяльність депутатського корпусу

На чергову XXXV сесію підготовлено кілька питань щодо матеріальної допомоги маріупольцям з міського бюджету.

Голова Кальміуської райадміністрації, депутат Олександр Царьок виніс на обговорення комісій проект, який передбачає виділення матеріальної допомоги жителям району, які постраждали від пожеж. «Людям потрібні кошти на придбання меблів і речей, які вони втратили в результаті загорянь», - сказав доповідач і попросив комісії підтримати виплати коштів.

Проект рішення, ініційований департаментом охорони здоров'я, щодо фінансової допомоги хворим жителям, депутатські комісії також схвалили. Директор департаменту Світлана Макарова зазначила, що заяви були розглянуті на засіданні міської комісії з виділення матеріальної допомоги нужденним маріупольцям. «Це діти, хворі на рак громадяни, люди, яким потрібна матеріальна компенсація на інші види оперативного лікування», - підкреслила вона.

Одностайно депутати підтримали і проект, ініційований Лівобережною райадміністрацією щодо виділення коштів на придбання житла неповнолітній сироті. «У місті діє програма з надання квартир дітям-сиротам. Ця родина мешкає у двокімнатній квартирі, яку вони купили по іпотеці. На погашення іпотечного кредиту ми і просимо виділення матеріальної допомоги », - зазначив голова Лівобережної райадміністрації, депутат Віктор Очеретин.