Новини

Назад

Депутати Маріуполя затвердили оновлений Бюджетний регламент міської ради

07 серпня 2020, 14:00
641
Сесії міської ради

Сьогодні депутати Маріуполя затвердили Бюджетний регламент міської ради в новій редакції.  Причина актуалізації -  суттєві зміни бюджетного законодавства, зокрема впровадження середньострокового бюджетного планування та внесення змін до структур і положень виконавчих органів міської ради.

Мета рішення - унормування не тільки процесу бюджетного планування відповідно до запровадженого середньострокового бюджетного планування,  а й також регламентація взаємовідносин між різними учасниками бюджетного процесу.

Так, новий регламент визначає організаційно-процедурні питання та плани заходів щодо складання прогнозу міського бюджету на середньостроковий період,  проєкт на плановий бюджетний період, організація його виконання та роботи з підготовки звітності.  Крім того, він визначає здійснення контролю за виконанням бюджету Маріуполя.

Проєкт рішення підготовлено з урахуванням вимог Бюджетного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування», наказом Міністерства фінансів України №228, статтею 41 Регламенту міської ради VII скликання.​

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.