Новини

Назад

Депутат Володимир Курський: Подяка Міністерства у справах ветеранів України - результат роботи військово-патріотичного виховання та популяризації спортивної реабілітації (ФОТОРЕПОРТАЖ)

28 вересня 2020, 13:41
370
Діяльність депутатського корпусу

Маріупольські спортсмени і активісти взяли участь у всеукраїнському велопробігу «Вшануємо пам'ять Захисників України», який був присвячений Дню пам'яті. Всього понад півтори тисячі учасників, це ветерани війни АТО / ООС і Афганістану. Вони подолали 1800 кілометрів.

«На шляху від Ужгорода до Маріуполя ветерани зустрічалися, в різних містах з родинами загиблих, покладали квіти до пам'ятників і Алей Слави. Маріупольці зустріли учасників велопробігу на кордоні Запоріжжя-Маріуполь. Свою солідарність висловили і вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик». У Маріуполі організували урочисту зустріч учасників пробігу, вручили їм подяки Маріупольської міської ради», - розповідає депутат Володимир Курський.Роботу маріупольського депутата відзначили в Міністерстві у справах ветеранів України. Він отримав подяку.

«Але не в подяках справа! А в щоденних справах. Ми цілеспрямовано проводимо роботу з патріотичного виховання підростаючого покоління та формування єдиної національної пам'яті та ідентичності. Наступного року плануємо провести відповідний велотур під назвою «Ровер об'єднує Україну». Вже побудували маршрут, з Маріуполя ми доїдемо до Львова», - каже Володимир Курський.