Новини

Назад

Депутат Ніна Павлюк: Тільки спільними зусиллями нам вдалося вирішити проблему жителів висотного будинку на вулиці Гонди, 2

14 травня 2020, 14:53
315
Діяльність депутатського корпусу

Несправний колектор, підтоплення підвального приміщення, неприємний запах і покинута прибудова: цілий комплекс робіт просили виконати жителі цього будинку.  Зі своїми питаннями вони спочатку прийшли до комітету самоорганізації населення «Центральний-2».
Як зазначила голова комітету Юлія Висоцька, коли люди звернулися з проханнями комунального характеру, були організовані кілька зустрічей з депутатом.  «Ми разом виходили на цю адресу і обговорювали, що саме хочуть жителі, які роботи потрібно виконати в першу чергу», - розповідає Висоцька.

За словами голови КСН, депутат Ніна Павлюк клопотала перед комунальними службами, щоб проблему колектора на Гонди, 2 поставили в пріоритетний графік ремонтів.  «Жити в таких умовах просто неможливо.  І комунальники пішли на зустріч, роботи, дійсно, були виконані швидко.  Хочу відзначити, що і жителі долучилися до процесу.  Спільно з комунальними службами розібрали занедбану прибудову до будинку.  Навели порядок на території», - зазначила Висоцька.

«В цьому випадку виправдовує себе інститут КСН.  Люди прийшли з проблемою, інформацію отримала я, після чого ми підключили наші міські служби і отримали результат.  І виконували роботи не наосліп, а весь процес супроводжувався спільно з жителями», - підкреслила депутат Павлюк.