Новини

Назад

Депутат Максим Батенко: жителям потрібні не тільки центральні магістралі, але й хороші внутрішньодворові дороги

16 грудня 2019, 11:26
552
Діяльність депутатського корпусу

Дорожнє покриття прибудинкової території біля будинку № 94 на вулиці Куїнджі сильно зносилося. Також проїжджа частина уздовж будинків № 92 по вулиці Куїнджі до будинку №84 по проспекту Металургів була вся в ямах.

«Це шлях до школи №65 і ринку «Едельвейс». Тому тут завжди багатолюдно. Свою «лепту» в стан дороги вніс і транспорт, який щодня курсував на ринок», - говорить голова КСН «Кальміуський» Валентина Духно.

Поганий стан асфальтного покриття і послугував приводом для звернення людей на прийом до депутата Максима Батенко. Він знайшов підтримку і порозуміння в цьому питанні в Центральній райадміністрації, після чого «Маріупольавтодор» розпочав роботи. Було проведено асфальтування прибудинкової території будинку №94 по Куїнджі, виконано латочний ремонт дороги, що веде до ринку й школи.

«Приємно, що зараз є можливість обговорення проблем людей через КСНи і представників міської влади. Пропозиції жителів, які надходять на прийомах, на особистих зустрічах і розмовах, обговорюються і реалізуються в життя », - зазначив депутат Батенко.

До речі, вже сьогодні депутат працює над тим, щоб уздовж дошкільного навчального закладу № 163 по бульвару Шевченка, 66 і школи № 66 встановили зовнішнє освітлення. Як зазначила Валентина Духно, Максим Батенко був одним з розробників проекту з налагодження вуличного освітлення в цьому районі.