Новини

Назад

Депутат Ірина Шиян отримала грамоту від народного депутата України Вадима Новинського (ФОТОРЕПОРТАЖ)

16 липня 2019, 14:57
766
Діяльність депутатського корпусу

Володарі цифр і звітів: сьогодні в Україні відзначають День бухгалтера. На честь працівників фінансової сфери у Маріуполі організували святковий концерт.

Щорічно День бухгалтера відзначається для того, щоб підкреслити важливу роль професії в сучасному суспільстві. Важко уявити собі галузь, де б не використовувалась їх праця, досвід і професійні знання.

З почесною місією провести церемонію нагородження і привітати бухгалтерів на сцену запросили народного депутата України Вадима Новинського та міського голову Маріуполя Вадима Бойченка. «Дорогі бухгалтери! Без вашої роботи, без вашого професіоналізму не може обійтися жодна компанія: від крихітного магазину до найбільшої корпорації. Я всіх вас вітаю сердечно з цим святом. Хочу побажати, щоб Господь завжди був поруч з вами, щоб в нашій країні був мир, в серцях - радість, любов і в сім'ях - благополуччя. Будьте щасливі», - звернувся до гостей Вадим Новинський.

Грамотою від народного депутата за високий професіоналізм та особистий внесок у становлення та розвиток фірми нагородили депутата міської ради, головного бухгалтера ПАТ «ММК ІМ. ІЛЛІЧА» Ірину Шиян. Вона подякувала за надану довіру та також привітала колег.

Серед співробітників міської ради відзначили і головного спеціаліста з ведення бухгалтерського обліку відділу співробітництва з КСН управління «Секретаріат ради» міської ради Ольгу Луценко.

Для всіх причетних до цієї професії підготували святковий концерт та теплі слова вдячності і подяки.