Новини

Назад

Департамент по роботі з активами оголошує про проведення закупівлі житла

02 листопада 2020, 16:03
1033
Оголошення

Департамент по роботі з активами Маріупольської міської ради оголошує про проведення закупівлі житла - 1-кімнатних квартир.

Основні умови:

1. Однокімнатні квартири, житловою площею не менш 9 кв.м.

2. Вимоги до об'єктів нерухомого майна:

2.1. Житло має бути розташоване на території Центрального, Приморського, Кальміуського або Лівобережного районів Маріуполя.

2.2. Житло має бути впорядкованим, з виконаними оздоблювальними роботами, придатне для проживання.

2.3. Будинки, в яких знаходяться  квартири, повинні бути обладнані  водопроводом, каналізацією, центральним опаленням, електропостачанням, газопостачанням, якщо останнє передбачене проектом будинку.

3. Умови проведення конкурсу:

3.1. Пропозиції оцінюються на предмет відповідності до поданого оголошення, за результатами чого визначаються переможці конкурсу.

3.2. Конкурсні пропозиції, спрямовані після кінцевого терміну їх подачі або направ-лені з порушенням вимог, визначених у оголошенні, не розглядаються.

3.3. Переможцями визначаються учасники конкурсу, які подали найбільш вигідні конкурсні пропозиції.

3.4. Оплата послуг з оформлення договору купівлі-продажу, витрат, пов'язаних з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов'язкових платежів), покладається на продавця. Учасник при визначенні вартості об'єкта нерухомості і подачі конкурсної пропозиції має враховувати всі вищевказані витрати.

4. Подача пропозицій від  фізичних та юридичних осіб:

4.1. Для участі в конкурсі  подається:

- заява-пропозиція (із зазначенням вартості, адреси об'єкта нерухомого майна, кількості кімнат, житлової і загальної площі);

- копії правовстановлюючих документів з підтвердженням реєстрації права власності;

- копії технічного паспорта на об'єкт нерухомості (актуальний).

Крім того, для фізичних осіб:

-     копії паспортів (всі сторінки) і ідентифікаційних номерів усіх співвласників або довіреність.

для юридичних осіб:

-     виписка з реєстру юридичних осіб, наказ про повноваження посадових осіб, які подають пропозиції, копію паспорту та ідентифікаційного номера.

5. Подача пропозицій здійснюється  особисто або уповноваженим представником за адресою: Донецька обл., м. Маріуполь, Центр надання адміністративних послуг, пр. Миру, 107; віддалені робочі місця Центру за адресами: вул. Українського козацтва, 51 «Соціальний офіс «Мультицентр», Запорізьке Шосе, 2, І поверх в ТРЦ “Порт Сіті Спільний сервісний центр з МВС у ТРЦ «Порт Сіті».

6. Подача пропозицій – з 23.10.2020 до 13.11.2020 включно.

7. Місце проведення конкурсу: Департамент по роботі з активами Маріупольської міської ради.

Довідки за телефоном: 58-75-75