Новини

Назад

Департамент по роботі з активами Маріупольської міської ради інформує

07 грудня 2018, 13:44
1431
Оголошення

У Маріуполі розпочато процедуру малої приватизації комунального майна відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів      для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 за №432.

Затверджено перелік об’єктів міської комунальної власності та призначено електронні аукціони з продажу комунального майна, а саме: легкових та вантажних транспортних засобів.

Бажаючим взяти участь в електронних аукціонах з продажу об’єктів приватизації можна ознайомитись з інформацією на веб-сайті міської ради в розділі «Прозоре місто»>«Комунальна власність та земельні ресурси»>«Приватизація майна Маріупольської комунальної власності», а також в електронній торговій системі

Перелік авторизованих майданчиків.

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/.

Також рішенням сесії Маріупольської міської ради від 26.09.2018 № 7/35-3119 було затверджено Положення про порядок обліку, передачі в оренду майна, яке належить до міської комунальної власності, згідно якого передача нежитлових приміщень в оренду фізичним та юридичним особам здійснюється після оголошення аукціону в електронній системі «Прозорро. Продажі» (оренда).

З переліком вільних приміщень, які передаються в оренду, всі бажаючі можуть ознайомитися на офіційному сайті Маріупольської міської ради за посиланням: «Прозоре місто» - «Комунальне майно та земельні ресурси» - «Оренда майна міської комунальної власності» та в електронній системі за посиланням: https://prozorro.sale/auction/search?status=active.tendering&edrpou=42014230&source=all&index=3