Новини

Назад

День Незалежності Маріуполь почав з молитви за мир в Україні

24 серпня 2017, 10:42
1140
Суспільство

Сьогодні в кожному куточку нашої країни відзначають найголовніше державне свято - День Незалежності України. Маріуполь почав його з молитви. Сотні жителів міста прийшли до пам'ятника Тарасу Шевченку, щоб помолитися за мир в Україні. Разом з представниками всіх релігійних конфесій помолився міський голова Вадим Бойченко, його заступники, депутати, представники силових структур та військовослужбовці.

Маріупольці прийшли на мітинг з національною символікою. Разом вони помолися за мир та процвітання рідної України. Деяким було складно стримати сльози. Після чого присутні виконали Гімн України та насолодилися яскравими концертними номерами, які для них підготували діти.

Вадим Бойченко привітав з 26-річницею Дня Незалежності. Він пишається своєю Батьківщиною, яка прекрасна від Заходу до Сходу.

«Державний прапор, Гімн, Герб України та День Незалежності - стали особливими символами для Маріуполя. Сьогодні вони уособлюють нашу силу, волю, свободу, а також прагнення жити в безпечному та мирному місті. Цей вибір Маріуполь зробив усвідомлено, ми ним пишаємося і бачимо, як Маріуполь змінюється»,
розповів мер.

Він підкреслив, що від кожного жителя залежить майбутнє держави. Тому, в першу чергу, необхідно вимагати від себе, що він, як громадянин України, зробив для розвитку своєї країни. Головним завданням на цьому шляху міський голова бачить у формуванні відповідальної, небайдужою, думаючої та ініціативної молоді.

«Я вже бачу, як за два роки Маріуполь серйозно змінився. Ми дійсно стали однією великою дружньою сім'єю. Проекти, які реалізуються у Маріуполі, спрямовані на об'єднання нашої громади. І сьогодні вони підтримуються містянами. Я пишаюся нашим містом і країною, вірю в Маріуполь і Україну»,
зазначив Вадим Бойченко.