Новини

Назад

Чим живе КСН: прибережні комітети «Найденівка» та «Ляпіно» тісно співпрацюють з комунальниками

22 серпня 2017, 16:03
497
Діяльність депутатського корпусу

Голови КСНів «Найденівка» та «Ляпіно» розповіли про проблеми, з якими вони стикаються. Також «місцеві хазяї» відзначили якісну роботу КП «Комунальник». Завдяки відповідальній роботі працівників цього підприємства на вулицях і на пляжах стало помітно чистіше.

Так, голова КСН «Найденівка» Іван Морозов розповідає, що на підконтрольній йому території склалася пожежонебезпечна ситуація. Нещодавно була пожежа в кафе на Морському бульварі. У зв'язку з цим комітети самоорганізації населення активізували роботу з жителями щоб попередити загоряння. «Найвідповідальніші люди косять суху траву біля парканів, але багато жителів чекають, що хтось це зробить за них», – говорить Іван Морозов. Далі він відзначає, що є і позитивний приклад свідомих дій громадян – у плані утилізації сміття на території КСН. Жителі викидають домашні відходи в певні дні, коли приїжджає спеціальна машина.

Голова КСН «Ляпіно» Ігор Катаєв зазначив: «У нас «Комунальник» регулярно забирає сміття, тому цієї проблеми немає. На пляжі стоїть мусорний контейнер – він сезонний. Може хтось із жителів і викидає туди сміття або харчові відходи, але біля контейнера завжди чисто». Так само Ігор Катаєв додає, що пляж регулярно прибирається – він сам не раз бачив, як працівники підприємства наводять там порядок.

В цей же час для мешканців будинків, розташованих на території КСН «Ляпіно», велику складність складає спуск до моря. За словами Ігоря Катаєва, ця проблема виникла ще в 2004 році, коли були вкрадені залізні поручні, прогнили сходи і згодом спуск став непридатним для використання. Але і зараз місцеві жителі добираються до моря по ньому. Жителі КСН сподіваються на допомогу міста у вирішенні цього питання.