Новини

Назад

Чим живе КСН: майбутні першокласники комітету «Портовський» отримали подарунки та увагу

30 серпня 2017, 13:36
527
Діяльність депутатського корпусу

Юним школярам КСН «Портовський» на 1 вересня депутат Володимир Яковенко подарував 15 канцелярських наборів. А керівництвом комітету було організовано свято двору - виступали творчі колективи міста, аніматори проводили конкурси, дітлахів пригощали солодощами.

На захід зібралися жителі навколишніх будинків. Дітям сподобалася весела музика - вони гралися на спортивному майданчику. А дорослі могли придбати вироби ручної роботи на виносній виставці.

Володимир Яковенко сподівається, що першокласникам сподобається вчитися в школі, вони будуть старанними і допитливими. Депутат також згадав свій самий Перший дзвінок: «Я вдягнув шкільну форму з кепкою. Вона була трохи схожа на військову. Але коли я йшов у ній вулицею - дуже пишався. А з канцелярії на той час була ручка з пером і чорнильниця. Це я добре пам'ятаю».

Майбутні школярі, отримавши набори в портфель, дуже їм зраділи. А голова КСН Світлана Мунтьян зазначила: «Ці ручки, олівці, лінійки - дуже приємні подарунки для дітей. Але особливо цінна увага з боку влади».