Новини

Назад

Чим живе КСН: «У перший клас діти пішли новою «зеброю», - голова комітету «Машинобудівельник» Юлія Катихіна

01 вересня 2017, 11:55
546
Діяльність депутатського корпусу

Перед початком навчального року на території КСН «Машинобудівельник» замислилися про безпеку дітей на дорозі. Зокрема, про перехід біля школи №42 та на перехресті між 27 і 26 кварталами. До 1 вересня на цих ділянках зробили необхідну дорожню розмітку.

Біля 42 школи, що знаходиться в Кальміуському районі, за довгі роки на пішохідному переході стерлася «зебра». Також дітям було небезпечно переходити дорогу на нерегульованому перехресті між кварталами. Як повідомила керівник КСН «Машинобудівельник» Юлія Катихіна, така ситуація була неприпустимою в період навчального року. Незважаючи на те, що є потрібні знаки, водії не зменшують швидкості на цих ділянках. Жителі району побоюються за життя та здоров'я своїх дітей. Всі пам'ятають аварію, яка сталася минулого року - на цьому пішохідному переході автомобіль збив дівчинку.

«Ми звернулися з проханням вирішити проблему до райадміністрації, вони передали справу до відповідних комунальних служб. І ось уже до 1 вересня для школярів зробили безпечні переходи. У перший клас діти пішли новою «зеброю», - розповіла Юлія Катихіна.