Новини

Назад

Червоний Хрест України допомагає Маріуполю у протидії поширенню COVID-19

30 квітня 2020, 15:25
1511
Суспільство, Медицина

Маріупольська міська організація Червоного Хреста України за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні здійснили 10 транспортувань біоматеріалів з підозрою на коронавірус з Маріуполя до Києва та Слов’янська. До організацій та лікарень міста організація передала засоби індивідуального захисту: 450 захисних масок, 250 пар латексних рукавичок та 40 медичних захисних халатів.

Волонтери Червоного Хреста розмістили інформаційні матеріали у приміщеннях ДСНС, поліції, медичних і освітніх закладах, крамницях, на зупинках та в громадському транспорті, органах місцевої влади, податкових інспекціях, пенсійних фондах, залізничному та автовокзалах. Вони провели інформаційні сесії щодо використання засобів індивідуального захисту для медперсоналу в лікарнях Маріуполя, які пройшли близько 200 осіб.

Волонтери та співробітники Маріупольської міської організації Товариства виготовили та роздали 320 захисних масок. Також ними було надруковано 5000 інформаційних листівок, які передані службі доставки продуктів та службі швидкої допомоги.

Одним із важливих пріоритетів Товариства Червоного Хреста України уже понад 100 років поспіль є сприяння державі у наданні всебічної допомоги та підтримки найбільш незахищених верств населення.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.