Новини

Назад

Через медичний телеміст в Маріуполі обговорили стандарти надання гінекологічної допомоги

17 жовтня 2019, 12:16
634
Медицина

У Маріуполі пройшов науково-практичний семінар «Міжнародні та вітчизняні стандарти надання гінекологічної допомоги». Зустріч пройшла в форматі телемосту. Він об'єднав лікарів, докторів медичних наук, професорів з Києва, Маріуполя, Краматорська та Сєвєродонецька.

«Проведення конференцій такого рівня дуже важливо для нашого медичного співтовариства. Питання репродуктивного здоров'я є дуже актуальним на сьогодні. Завдяки телемосту ми можемо обмінятися досвідом та ознайомитися з останніми напрацюваннями фахівців», - зазначила у вітальному слові директор департаменту охорони здоров'я Маріупольської міської ради Світлана Макарова.

Начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дітям і матерям департаменту охорони здоров'я Донецької ОДА Сергій Дорошенко розповів, що подібні семінари допомагають отримати медикам нові знання.

Під час конференції фахівці обговорили питання сучасних стратегій збереження здоров'я жінок і дітей в Україні, профілактику ранніх втрат плода у вагітних і терапії в акушерстві.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.