Новини

Назад

Центр розвитку стартапів у Маріуполі успішно працює онлайн

24 квітня 2020, 15:11
814
Суспільство, Освіта

Центр розвитку стартапів «1991 Mariupol» продовжує вести освітні IT-програми віддалено. Декілька разів на тиждень на платформі Zoom або ютуб-каналі, з обмеженим доступом, проходять заняття для учасників з менторами проєкту. Так, в програмі стажувань задіяно 40 людей.

Початок інтенсиву збігся з введенням карантинних заходів. Тоді учасниками хотіли стати понад 150 осіб. Організатори відібрали 40 найкращих і запустили навчання онлайн. Курс спрямований на підвищення знань в сфері IT-маркетингу і проєктного менеджменту. Також освоюють і мову програмування.

Продовжує роботу і програма «Інкубатор стартапів». У ній задіяні 15 команд. Учасники вдосконалюють свої бізнес-ідеї в сфері IT, і складають план виведення готового продукту на ринок.

За словами фахівця центру Марії Кутняковой, для всіх бажаючих на ютуб-каналі 1991 Mariupol регулярно проходять онлайн-лекції. «Уже провели близько 10 лекцій, участь в них взяли понад 1200 людей. В основному вони стосувалися можливостей розвитку і реалізації проєктів і бізнесу онлайн», - зазначила вона.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.