Новини

Назад

Біля школи №10 відкрили футбольне поле

14 листопада 2017, 15:00
1839

Проект реалізується при спільному фінансуванні області та міста. Вартість будівництва поля - 1 млн 476 тис грн. Урочисто відкрили футбольний майданчик міський голова Вадим Бойченко та заступник глави Донецької ОДА Віктор Ремській. Їм надали право першого удару по м'ячу на новому футбольному полі.

Місто виконало роботи з будівництва підстави футбольного поля, а область - встановила штучне покриття та огорожу, нанесла розмітку. Також привели у порядок прилеглу територію - пофарбований спортивний інвентар та упорядкована територія навколо.

Неважливо скільки ми витратили грошей, важливо для чого ми це робимо. Інвестуючи у молодь, ми інвестуємо у майбутнє. Відкриття футбольного поля не може оцінюватися грошима, емоції дітей набагато дорожче
сказав Вадим Бойченко.

Віктор Ремській зазначив, що поля в області відкриваються з метою розвитку спорту. Вартість будівництва даного футбольного майданчика склала 1 млн 476 тис грн. Наступного року програму буде продовжено. Але це будуть універсальні майданчики, на яких можна буде займатися різними видами спорту. Заступник глави Донецької ОДА також підтримав мера Маріуполя в судженнях, що молодь - це майбутні країни.

«Все, що ми робимо спільно з міською владою - ми робимо для вас. Дуже важливо, щоб ви у нас були спортивні, фізично розвинені, розумні та одні з найуспішніших на освітньому рівні не тільки в Україні, але і в світі», - звернувся Віктор Ремскій до школярів.

Право першого удару по м'ячу на новому футбольному полі надали почесним гостям. Після відбувся товариський матч серед школярів.

Нагадаємо, що у рамках святкування вісімдесят п'ятої річниці створення Донецької області у Маріуполі з'являються футбольні поля зі штучним покриттям. Вже побудовано 8 міні-полів. Всього по області їх буде 100, 78 з них вже відкрито, будівництво інших буде завершено до кінця листопада.