Новини

Назад

Безкоштовні вистави, атракціони та концерти: у Маріуполі святкують День захисту дітей

01 червня 2019, 15:04
902
Суспільство, Культура

На території Міського саду з ранку почалося масове святкування Міжнародного дня захисту дітей. Для дітлахів організовані концертно-розважальна програма, майстер-класи та можливість безкоштовно прокататися на атракціонах.

На вході до парку можна було побачити «живу скульптуру». Далі розташувалися військові та поліцейські автомобілі, в які діти з великою радістю сідали. Крім того, вони могли потримати автомат та надіти поліцейський бронежилет.

Найбільша кількість дітей зібралася біля безкоштовних атракціонів. Особливо великі черги були до «веселих гірок». Біля атракціонів можна було скоштувати морозиво та солодку вату. Також діти мали змогу прийняти участь у майстер-класах з малювання та отримати оригінальні повітряні кульки від клоуна.

О 12 годині на сцені Міського саду безкоштовно показали виставу «Малюк і Карлсон» від Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.В. Гоголя.

«Ми вже третій рік приїжджаємо на Донеччину з безкоштовними казками. До Маріуполя ми приїхали вперше. З першого до п’ятого червня ми будемо грати дев’ять казок на різних майданчиках вашого міста. Всі вони повністю безкоштовні», - розповіла керівник літературно-драматургічної частини Полтавського театру Ольга Коваленко.

Святкування також проходить у парку «Веселка» та Екстрім-парку, де також у дітей є можливість безкоштовно покататися на атракціонах. О 16.00 на Театральній площі відбудеться виступ оркестру народних інструментів, а о 18.00 – джаз-ансамблю саксофоністів Маріупольської музичної школи №3.

итайте також наші новини у Facebook і Telegram.