Новини

Назад

Аркадій Мєшков привітав рятувальників із професійним святом

17 вересня 2020, 16:18
522
Суспільство

Сьогодні у Міському саду відбулися урочистості до Дня рятувальника України. Для працівників підрозділів ДСНС і жителів підготували святковий концерт, фотозони, огляд техніки та розваги для дітей. Привітав зі святом тих, хто першим приходить на допомогу заступник міського голови Аркадій Мєшков.

«Завдяки вашій щоденній праці у Маріуполі кожного дня рятують людські життя та майно. Без вас неможливі стабільне та спокійне життя. Ви всі герої, які стоять не тільки на стражі нашої безпеки, а й готові ризикувати своїм життям, щоб врятувати іншу», - зауважив Аркадій Мєшков.

Заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін побажав родинам рятувальників всього найкращого, міцного здоров’я та мирного неба над головою: «Ви робите дуже важливу справу, ви рятуєте людей і людські помешкання».

Під час урочистостей особовий склад структурних і підпорядкованих підрозділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Донецькій області нагородили нагородами, подяками та почесними відзнаками. Крім того, заступник голови ОДА вручив сертифікат на отримання спеціального пожежного одягу на суму 2,5 млн грн.

«Ми ліквідовуємо пожежі та наслідки надзвичайних ситуацій. Щодня, незважаючи на небезпеку, іноді, ціною власного життя. Ми продовжуємо виконувати благородну справу рятувальників і готові завжди прийти на допомогу», -  пыдкреслив начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області  Олексій  Мігрін.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.