Новини

Назад

87 дітей працівників освіти вирушили на відпочинок у Запорізьку область

03 серпня 2017, 15:00
567
Суспільство, Освіта

Діти у віці від 7 до 15 років відправилися на відпочинок до табору «Прометей» у Приморську. Там вони пробудуть 21 день. Їх чекають купання в Азовському морі, маса розваг і екскурсія по Бердянську.

Проводжали дітей батьки, маленькі брати і сестри на Театральній площі з піснями, віршами та напутніми словами. Як зазначила начальник відділу виховної роботи та позашкільної освіти департаменту освіти міськради Олена Міщенко, в формування фонду для поїздки були залучені гроші міста та профспілкових організацій: «З міського бюджету виділили понад 273 тисяч гривень, профспілки - 78 тисяч гривень».

«У таборі я буду купатися в морі, брати участь у будь-яких заходах. Думаю, познайомлюся і з іншими хлопцями, з якими буду дружити в майбутньому », - ділиться хлопець Саша.

Всього на оздоровлення в дитячих таборах з міського бюджету виділено понад 1, 5 млн гривень для 430 маленьких маріупольців. За рахунок бюджету області в оздоровчі центри відправиться 131 дитина, за рахунок держави - 102. За гроші благодійників на Кіпр і до Хорватії рушить 24 дитини.